Lillördag

Idag blev det att åka ut till västerås hos våran kund och arbeta lite. Detta blir det imorgon också men då åker jag själv och inte med chefen som idag.
Skall försöka se till att ta mig till gymmet idag då jag inte gjorde det igår. Anledningen till det var att jag inte orkade efter att ha jobbat senare än vanligt och att jag var tvungen att skynda mig till Webhallen för att byta ut min switch som jag köpt i måndags.

Med tanke på att de är lillördag så blir det nog en öl efter gympasset. Inte för att de är så bra med en öl då men wtf de är gött :P


Tisdag!

Då har man fått jourtelefonen denna veckan ! Dock blir lite mer pengar i slutet på månaden. Det kan vara bra då jag skall köpa ny telefon N900 (Öppnas i nytt fönster).
Den är bara lite dyr :D

Just nu sitter man i serverrummet på jobbet och försöker fatta hur man ska installera AD på Win2008 server R2 och sen sätta upp Exchange 2010 på samma server.
Har dock glömt lösen så går väl sådär haha :P




Helgen!!

Fredagen:
Jobbade hemifrån, lade upp ett schema över hur jag ska klara av skolan och mina kurser på jobbet. När tiden fortsatte så blev den 14.30. Då klampar Koffe in och slänger sig i soffan.
Vi väntar på alla dom andra långsamma stockholmarna.
Mattias skickar ett sms och säger att han och Ronny åker från jobbet. De kommer fram runt 15.25. Den enda personen som vi väntar på nu är MIKAELA !!
Innan hon kom han vi lägga ner alla grejer i bilen, ta ut pengar, gå till affären och handla lite för resan och jag han gå till McDonken och köpa två burgare.
Tillslut kom hon och klockan var nog 16.30 när vi åkte från garaget på söder !

Det första jag gör när vi kommit upp vid gullmarsplan, jag kör av fel. Åker mot huddinge istället för mot södertälje.
Då börjar Ronny klaga i bak och jag biter tillbaka som en huggorm med att jag "DET ÄR JAG SOM KÖR !!!!!!!"

Jag på parkering där vi bytte förare !

Men efter en tid så hinner vi ut på vägen och tar oss mot Lundsbrunn. Vi kommer fram vid 21.11 !!
Ronny satt ungefär sista 1.5 timmen och sa, snart ÖL.

Jag och Mikaela fick sov i eget rum utanför huset, säger inte vad vi gjorde :D

Denna kvällen drog vi ut till Skövde och då Kosmopol och Krickelin. Jag tyckte det var riktigt skönt och härligt där men stockholmarna var lite off och ville ha mer folk och allt sånt där !!


Das Gäng !


Yes :D

Mamma körde oss dit och hem i min bil, Ronny somnade i bagageutrymmet på vägen hem.

Lördagen:
Vaknade med att någon nafsade och tafsade på mig. Gick upp vid 12 och då har de andra stockholmarna varit uppe och ätit frukost redan :D
efter ett beslut så åkte vi till Lidköping och gick på deras stora torgmarknad. Runt 13 tiden åkte vi till Inez som behövde hjälp med sin dator. Det gick fort och bra.

Väl hemma igen så lagade jag spagetti och köttfärssås. Mamma gjorde sig iordning för Medeltidsveckan. Alla tyckte mat var grymt god. Dock Ronny var suspekt och trodde jag hade förgiftat honom, hade mådde nämligen riktigt dåligt.

Så fin man är :D


Fast inte där :D

Vi gjorde oss iordning och började förfesta. Vid 21 åkte vi in till Skara och halvvägs kommer Mikaela på att hon glömt sitt legitimation. Som tur så var Nestor i närheten och plockade upp henne och körde henne fram och tillbaka ! Tack Nestor !!


Sexyfucker !



Kvällen var riktigt kul och jag gjorde som alltid, försvann och ingen visste vart jag var :P

Söndagen:
Idag blev det kebabtallrik på Victoria i Götene !!
Åkte från Götene ungefär 14.05 och var i Stockholm vid 17.45 (gick bara lite fort)


Senaste tiden =)

Ursäkta att jag inte uppdaterat min blogg på länge. Tror iofs de inte är så många som läser den ! Kan bero på mina inlägg inte är så ofta elle så :D

Men den senaste tiden har jag jobbat och jobbat, haft ett par sena kvällar då man åker ut till kunden och fixar de som endast går att fixa på "obekväm arbetstid" :P

Fast mest nyligen har jag dock hittat något som gjort mig glad, har nämligen haft sällskap hela helgen, från ungefär 21.00 på fredagen till 07.28 på måndag morgon !

Det har varit mycket på engång men ändå mycket mysigt och trevligt, tack för det :D
Jag lovar de kommer bli fler såna dagar ! Då man bara ligger och myser !!!!

Har tyvärr inga bilder på hur jag myser men det ska jag nog kunna ordna fram snart :P

/D

RSS 2.0