Dagens citat !

Min lillebror är för rolig ibland.

"Brudar ska ju inte få uppmärksamhet, då kan dom tro att dom är lika mycket värd som människor"


Eller om man fortsätter med ett annat citat från en polare

"Women, can't live with them, can't kill them all."

/Dan

Punkt slut.

Då var man en frifågel igen om man nu ska utrycka sig så enkelt.

 

Fast jag känner mig inte nöjd över att vara det, då jag verkligen ville att detta förhållande skulle funka.

 

Jag ansågs inte som en person som gillar eller vill ta diskussioner eller konflikter. Vilken normal kille vill ta en diskussion eller konflikt med sin tjej oavsett om den är lätt eller svår sådan. Visst man måste ta dem, men alla killar vet att det enklaste är att låta tjejen vinna.

 

Alla som känner mig väl vet att jag aldrig ger mig in i några konflikter och diskussioner för att jag aldrig varit bra på att kunna argumentera eller helt enkelt tjafsa. Och sen kortfattat inte riktigt brytt mig om allt.
Jag har låtit allt flyta på som det ska. Varför ska man hela tiden börja tjafsa om allt och alla, det gör ju bara att man hela tiden måste vara i anfallsläge.

 

Hela min uppväxt har varit en lugn, enkel och en bra uppväxt. Jag har aldrig behövt bråkat eller varit i krig med mina föräldrar eller någon annan. Jag var ett barn som aldrig någon lade märke till och varför ska de, varför ska man hela tiden vara i centrum?

 

Jag tycker själv att det är synd att Mikaela tyckte jag utnyttjade henne, för det är så fel. Enda person jag utnyttjat och jag själv vet att jag gjort det var min första tjej och det har sina anledningar.

 

Tyvärr kan jag inte annat tycka synd om Mikaela för det hon hoppas på. Visst självklart önskar jag att hon hittar exakt det hon söker. Men tyvärr kommer aldrig något här i livet att bli enkelt och serveras på ett silverfat!

 

Som sista grej som så vet jag att jag har utryckt mig dumt eller rent utav inte alls. Men varför hacka upp sig på alla saker.

 

Det jag ytrade mig om är visst en av de värsta saker man kan säga men även om jag sagt "Det är menat som ett skämt", Så skulle och kommer ALDRIG en tjej tror på det. Mest för att säger man något finns det alltid en baktanke med det, och det gäller ALLT. Visst jag kunde omformulera det jag sa men varför ska man alltid försköna något hela tiden?

 

 

Nåja jag blir bara mer och mer upprörd och sårad över att ta upp detta. Så säger helt enkelt.

 

Jag ska nog leva mitt liv som jag gör och alltid gjort: som mig SJÄLV !


What is love ?

http://www.newgrounds.com/portal/view/364202

http://www.youtube.com/watch?v=1usGCnVqIqA&feature=related

Utekväll

Då skulle man bege sig ut i Stockholm. Det var fan inte igår man gjorde det. Iallafall inte när man gick till en krog/diskotek.
Vi hade blivit uppskrivna på gästlistan på Pilot Stockholm (Sergelsgatan 1). Jag hade druckit upp halva min Innis Gunn innan vi kom fram. Direkt när vi kommer fram så frågar vi en av vakterna för att kolla så vi kommit rätt.
Precis då kommer en person  bakom mig som säger man dricker inte i kön och sa att jag inte kommer in. Denna person är: Sebastian Edevärn (kolla på facebook - Drygare person får man leta efter)
Han var tydligen någon form av ägare eller högsta dörrvakten. Men vi ställer oss och väntar tills jag dricker upp min Innis Gunn och lägger den vid sidan om. Vi ställer oss i kön och kommer fram och de frågar vad vi heter. Direkt då säger den vakten som vi pratade med först att jag drack i kön. Och jag svarade negativt. Jag drack ju inte i kön utan vid sidan/utanför. Vi förklarade att jag ställde ifrån mig drickan innan.
Han kollade legg och var på väg att släppa in oss. Direkt kommer "Herr Sebastian" och säger, HAN kommer inte in.

Vi drog där ifrån och jag var så arg att jag kokade. Jag hade tänkt att jag skulle börja pissa på Sebastian men märkte att en polisbil var i närheten.

Hade jag nu känt de rätt personer och kunnat porta den här Sebastian från sina favoritkrogar i Stockholm hade jag gjort det med största glädje.
Men tyvärr orkar jag inte det nu :D Så tycker istället att folk ska sluta gå på denna krog. Jag är med 100% garanti inte den första han gjort så mot !

Här är verkligen den stora skillnaden på Stockholm och Skövde (t.ex.) Dricker man i kön så kommer direkt en vakt och säger: Gå ur kön eller släng den. Här är i Stockholm är de bara för dryga och så vidare.

Livet !!

Att livet var så enkelt när man var liten, man fråga chans och allt gick så lätt :P
Nu när man blivit äldre har man blivit bättre och mer förstående över vad jag behöver.

Genom hela livet har jag lärt mig att kunna "visa" känslor och säga de rätta sakerna. Men då var det för att driva mitt mål framåt !
Och nu när man hittat någon som verkligen förstår sig på mig och hela tiden vill ha uppmärksamhet som normala kvinnor ? =), Du ska veta att det är svårt för mig att säga allt det rätta när det är svårt att försöka skapa fram de rätta känslorna. För jag säger ALDRIG något som inte är något jag menar !

/D

:D

Då har man pluggat denna veckan inför min tentamen på måndag. Efter den tentan ska jag plugga ännu mer inför tentamen på fredagen (23/10).

För att göra mig lite gladare så belönade jag mig med.
Pepsi
Marabou - Sensation - Toffee & Walnut + Vispgrädde

Det var sådär :P

Fan denna var länge sen man såg :P


Dear Penis !

Stolt !!

Sitter på T-Centralen i Stockholm och njuter till en kaffe på Wayne's Coffee. Och märker då att jag glömt/tappat min 3G dongel =(

Så börjar därför leta efter trådlösa nät, efter ett par försök får jag bra kontakt och det blev FazerGuest. Men den krävde inloggning :( Så började köra enkla inloggningar och KOM IN !! Så jäkla kul. Vill inte skylta med vad användarenamnet och lösenordet var då jag gärna vill använda denna fler gnger :P

En riktig hacker känner man sig som !!


Helgen

Fredag:
Blev kvar lite längre till ungefär 18.10 då chefen fick ett samtal precis vid 16.50 att vi var tvugna att installera ett program hos en kund. Detta kunde ju självklart göras remote men jag är inte tillräkligt van i linux så chefen fick göra allt jobb :P

Jag fick dock ta del av alla kommandon han skrivit och hur man installerade i ett mail.


Lördag:
Gick upp sent, duschade och fixade mig då jag skulle vara bartender på kvällen i Svartbäckens Scoutstuga !
Innan jag hann duscha så tänkte jag kolla med Mikaela och se vad hon gjorde. Hon sa att hon var otroligt upptagen med att plugga.
Men tydligen var det inte så farligt :P För efter att jag fått ta del av denna information så stod hon utanför min port och ville komma upp till mig !
Mycket trevlig överraskning !

Hon skulle ju ändå med samma buss som jag 807 mot svartbäcken så de va inga krångligheter där.

Jag var kvar på festen till ungefär 00.30 då kände jag att jag var trött ! Åkte därför bussen mot Mikaela och sen åkte vi både till mig :P


Söndag:
Inget gym idag men blev istället lite mys med Mikaela så de räknar jag som lika bra !
Blev väckt runt 10.05 av att jour-telefonen ringde och det var AKUT ! Men tydligen var det inget allvarligt fel utan det löste sig på 5 minuter !

Sen somnade man skönt efter lite WoWande och mys med Mikaela !

RSS 2.0